Eigen werk

Dit schilderij hangt nu al bijna 5 jaar boven onze bank in de woonkamer. Het werk is 40 bij 80 cm en het duurde wel even tot alle ramen in de gebouwen van deze skyline af waren. Met kinderen is het ook erg interessant om een skyline te maken, het bestaat maar uit twee elementen en lagen (de lucht en de stad) en je kan zelf allerlei details bedenken.

Aan dit hart ben ik een keer begonnen met kleurpotloden tijdens een college. Thuis heb ik de kleuren laten knallen door stiften te gebruiken. Het werkt ontspannend om te spelen met kleuren en als het ware doelloos te werken.

Ik hou ook erg van realistisch werken met allerlei materialen. Dit werkje is volledig met kleurpotloden gemaakt, maar ik werk ook graag met pastelkrijt, vetkrijt, auquarelpotloden en allerlei soorten verf.

DSC_0232

Ik hou ook ontzettend veel van bakken. Hier kan ik creatief gezien ook mijn ei in kwijt. 

DSC_0552

Het experimenteren met smaken en op allerlei manieren mijn baksels versieren vind ik heel leuk.

Zelfgebakken!

Mijn favoriete vormen: sterren en sneeuwvlokken. Deze winterse koekjes vielen goed in de smaak.

DSC_2432

Deze taart heb ik gebakken toen ons lieve konijntje 1 jaar werd. Helaas voor hem, mocht hij geen hapje.

Ik zou niet kunnen kiezen, maar als ik moest kiezen zou knutselen met herfstmaterialen heel hoog op mijn lijst staan. Op deze foto ben ik bezig om met de ‘schubben’ van grote dennenappels een decoratieve hanger te maken. In de herfst en wintermaanden staat/hangt onze woning dan ook vol met zelfgemaakte versieringen, die ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Met een klein beetje witte verf, witte wol of watten tover je een herfstige knutsel om in een winterse knutsel.